Dobverõ ? AIP

2017-11-28

sponsored links

Hozzávalók:

  • Tetszés szerinti mennyiségû csirke alsó comb
  • Kókusztej
  • Só, fokhagyma
  • Földi mandula panír
  • 1 ek. acsazsír
  • Sertészsír vagy kókuszzsír

Elkészítés:

  • Az csirke alsó combokat sózzuk, fokhagymázzuk, majd tegyük bele annyi kókusztejbe, hogy a combokat a tej ellepje.
  • Hagyjuk a pácban legalább 3 órát, de akár egy éjszakát is.
  • Egy lábasban a páclében fõzzük meg a combokat egészen kis lángon, hogy oda ne kozmáljon, de közben fõjön el a lé; ebbe a lébe tegyünk bele 1 ek. kacsazsírt is.
  • A megfõtt, kicsit megsült combokat forgassuk bele földi mandula panírba.
  • Sertészsírban vagy kókuszzsírban süssük ki a panírozott combokat. Lehet tele lábas forró zsírban is sütni, de én mindig kevés zsíron szoktam a rántott dolgokat sütni, vagy tepsiben 15′ egyik, 15′ másik oldalát.

FOODYNY is szívesen oszt meg tõlem tartalmat!


Folytats a blogon ... paleovital.hu/?p=32638

sponsored links

Keres?s