Dobverõ ? AIP
sponsored links
Hozzávalók:
- Tetszés szerinti mennyiségû csirke alsó comb
- Kókusztej
- Só, fokhagyma
- Földi mandula panír
- 1 ek. acsazsír
- Sertészsír vagy kókuszzsír
Elkészítés:
- Az csirke alsó combokat sózzuk, fokhagymázzuk, majd tegyük bele annyi kókusztejbe, hogy a combokat a tej ellepje.
- Hagyjuk a pácban legalább 3 órát, de akár egy éjszakát is.
- Egy lábasban a páclében fõzzük meg a combokat egészen kis lángon, hogy oda ne kozmáljon, de közben fõjön el a lé; ebbe a lébe tegyünk bele 1 ek. kacsazsírt is.
- A megfõtt, kicsit megsült combokat forgassuk bele földi mandula panírba.
- Sertészsírban vagy kókuszzsírban süssük ki a panírozott combokat. Lehet tele lábas forró zsírban is sütni, de én mindig kevés zsíron szoktam a rántott dolgokat sütni, vagy tepsiben 15′ egyik, 15′ másik oldalát.
FOODYNY is szívesen oszt meg tõlem tartalmat!