DNK -Dagasztás nélküli kenyér
sponsored links
A DNK úgy hangzik, mint valami varázsszó. Talán az is volt néhány éve, amikor végigsöpört a külföldi, majd a magyar oldalokon. Minden, magára valamit is adó gasztroblogger kipróbálta, lelkesítette, egyesek az "igazi kenyér" jelzõvel látták el. Egy idõ múlva - mint minden újdonság - lecsengett a nagy lelkesedés, legyen akármilyen egyszerû az elkészítése, valahogy elfelejtettük. Az utóbbi hónapokban viszont újra belendült a DNK - gyártás, csak kicsit megreformálva. Egymást követték az ízesített változatok, a DNK bagett, zsömle.
Én két egyszerû változattal próbálkoztam, elõbb egy lilahagymásat, majd egy aszalt paradicsomos-fokhagymás változatot sütöttem, ezzel is tesztelve az új gõzsütõt.
Az eredmény egy kívül ropogós, belül lyukacsos, fûszeres kenyér.
Hozzávalók: ...