Django - ajánló
sponsored links
Egy mentás zöldborsó leves ettem, vega szendviccsel, és limonádéval. A szendvics mellé a helyben fogyasztás miatt járt egy kis kuszkuszos saláta is.
A leves zöld színét egy csöpp tejszínnel bolondították meg, a menta pedig fricskát adott az ízének is, kicsit el is nyomva a borsó édes ízét. Sajnos mintha vegetát véltünk volna felfedezni a borsó és menta között, azonban a mellé kapott pirítós elnyomta bennünk ezt a kis döccenõt.
A szendvics. No hát az emberes adag, hozzá a saláta, el is kellett hoznom a felét, hogy ne lépjem túl a pontjóllaktam érzést. Vicces volt az elsõ falat, mert édes ízt véltem felfedezni a grillezett zöldséggel sajttal, salátával megtömött szendvicsben, mire rájöttem, hogy a kenyér volt diós-mazsolás, amibe töltötték az alapot. Nagyon tetszett. Mellé kuszkuszsaláta volt, kellõ mennyiségû petrezselyemmel és olivaolajjal.
És amit kihagytunk: a spenótos quiche, a tonhalsaláta és a csokicseppes keksz, az óriási muffin, a rizstejjel kérhetõ kv, a kiadós reggelikrõl nem is beszélve. Ide még visszajövök, úgy érzem.
Ja, és ki is az a Djangó? Íme: Django Reinhardt roma származású dzsessz-gitáros, az európai dzsessz kiemelkedõ alakja, mûfajteremtõ újítója.
Django
1134 Budapest
Angyalföldi út 15-17.