Diós rozsos amerikai palacsinta

2011-11-09

sponsored links

Úgy látszik ez egy ilyen idõszak, ismét egy fotó nélküli recepttel jövök. Sokat tanakodtam feltegyem-e, mert nekem így egy picit hiányérzetem van a recepttel kapcsolatban, de végül mégis úgy döntöttem a blogon a helye, akár kép nélkül is, mert nagyon egészséges, tápláló és nem klasszikus vastag palacsinta.

Mostanában nagyon sokat használok teljeskiõrlésû lisztet és egyéb gabonákat. Eddig is gyakran megfordult a konyhámban, de az ízét, a fûrészporosságot nem igazán szeretjük, így sokszor mégis elcsábultam a fehérliszt irányába. Ez a mostani sem 100% teljeskiõrlésû lisztbõl készült, hanem fele-fele arányban van benne mindkettõ, ennek ellenére azt gondolom így is elég reform és nagyon finom. Került még bele zúzott bio rozspehely és õrölt dió. Cukor helyett nyírfacukorral készült és juharsziruppal ettük.

Nyírfacukrot most használtam elõször, annak ellenére hogy pár hónapja már ott lapult a doboz a fiókban. Ízre teljesen jó, nagyon hasonló az édessége, mint a fehér cukoré, talán az ízélmény más egy picit, de nem vészes a különbség. A cukorról ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/PFvA...

sponsored links

Keres?s