Diós-parmezános-rozmaringos keksz
sponsored links
ezek a kekszek a végzeteim...egyrészt gyorsan összedobhatóak, minimális elõkészület, 3 perc alatt összekavarod , állagtól függõen pihen, vagy sem és 15 perc alatt sülnek. Semmi konyhatechnika, vagy cukrászi bravúr. Nálunk az a szokás, hogy tanerõnek karácsonyra nem ajándékozunk, ha mégis, akkor egyéb kézmûvesség hiányában valami süti. Ez tavaly is bevált ( remélem, hehe ) , jobb, mint egy 8. doboz bonbon. Nos, idén is nekiláttam a maratoni sütésnek, készült 3 édes keksz, 1 sós és lesz még a zserbós golyó. Nézzük a sósat, a recept alapja Stahl legújabb magazinjában van, már elsõ olvasatra brutális mennyiségû vajat ír, ezen itt-ott javítgattam .
Hozzávalók : 20dk liszt,15dk dió, 7dk parmezán, csipet só, 1 tk sütõpor, 15dk puha vaj, 1 evõkanál aprított friss ...