Diós paradicsomos gombafejek
sponsored links
Fontos számunkra a frissen készült étel, de nem akarunk sok idõt vele eltölteni, ilyen kérésekkel gyakran találkozom, ezt az ételt tíz perc alatt összeállítjuk, és ugyanennyi idõt kell a sütõben eltöltenie. Közben a rizs is megfõ, és még egy saláta is elkészülhet melléje. Akár reggel is elõkészíthetjük,és délben csak betesszük a sütõbe (lehetõleg nem mikróba). Amikor egy többfogásos menüt állítunk össze, vagy ünnepi étrendrõl van szó, szintén fontos tényezõ az idõ, így ehhez is ideális választás ez a gombaétel, amely a diónak köszönhetõen, nem csak tartalmas, de kifejezetten ünnepinek is mondható.
Elõételként személyenként egy nagyobb gombát, fõételként 2-3 -al számolhatunk
Hozzávalók 2 nagy gombához ( a barna csiperkét szoktam választani)
1 közepes paradicsom, meghámozva
1-2 szál újhagyma
2 evõkanál darált dió
1 gerezd fokhagyma apróra vágva ...