Diós marlenka

2013-11-24

sponsored links

Nem egyszerû sütemény, de megéri a munkát. Odafigyelést és türelmet igényel. Mint bármilyen más mézes lapos sütemény, ennek is a lapok elkészítésével telik el a legtöbb idõ. Viszont tudni kell, hûvös helyen több napig is eláll, és 2 nap után még finomabb, mint frissen.

Diós marlenka

Hozzávalók: 70 dkg liszt, 10 dkg vaj, 3 evõkanál darált dió, 2 evõkanál méz, 1 teáskanál ecet, 25 dkg cukor, 2 tojás, 1 teáskanál szódabikarbóna; a krémhez: 2 tubus sûrített tej (34-35 dkg), 20 dkg vaj, 2 tasak vaníliás pudingpor, 6 dl tej, 5 evõkanál ...


Folytats a blogon ... ottisfoz.szhblog.ro/2013/11/24/dios-m...

sponsored links

Keres?s