Diós kosárkák - Pipimuffin - Névnapi finomságok!

2011-11-04

sponsored links



Apa (aki még nem tudja, kis férjemrõl van szó) névnapját ünnepeltük tegnap, és mivel igen csekély idõ állt rendelkezésemre, hogy valami finommal várjam haza így a muffin formában sütött csirke mellett döntöttem. Készült már hasonló itt õzgerincben, de ezt az ötletes muffin variációt Tündinél láttam. Pillanatok alatt összeállítható és fél óra alatt kisül! A forma elmosogatása már más tészta!! :)
A desszertre viszont nem jutott idõm, így azt ma készítettem el. Aleda oldalán beleszerettem ezekbe a kosárkákba és rögtön ugrasztottam Apát, hogy a kedvenc "Parasztplázánkból" hozzon nekem párat (megsúgom kevés lett, kell még venni kb. 15-öt, hogy meglegyen a 25 db).
Azt is tudtam, mivel fogom majd tölteni. A tésztát megtartottam a tölteléket lecseréltem, elnézést érte! :D Amúgy nem tudom mekkora kosarakkal dolgozott Aleda mert nekem picike formáim voltak és így majdnem 24 darab lett a végén! Ami nem is baj, mert még Apa haza sem jött de már rendesen megcsappant a mennyiség! :) Tehát mostanában dõzsölünk rendesen, már el sem indítom a kalóriaszámolót! ;D
Íme a két recept:

Diós kosárkák
24 db kicsi kosárkához

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... barbikonyhaja.blogspot.com/2011/11/di...

sponsored links

Keres?s