Diós kenyér

2013-02-25

sponsored links


Hugh Fearnley-Whittingstall mostanában sokszor megfordul a konyhámban, persze csak virtuálisan.

A múltkori pizzatészta receptjénél felhívta a figyelmet, hogy ebbõl a tésztából akár kenyeret is készíthetünk.

Eddig még nem csalódtam Hugh ajánlásaiban, ezért most kipróbáltam ezt a fajta kenyeret. Annyi (nem fém, nem fa) csavar azért került bele, hogy diós és szárított paradicsomos bucik készültek.

A megkelt tésztát két részre osztottam, kinyújtottam. Az egyikre apróra vágott, saját készítésû szárított paradicsomot; a másikra durvára vágott diót szórtam.

Feltekertem, összegyúrtam, formáztam, tetejüket kereszt alakban bemetszettem; majd sütõpapírral bélelt tepsibe ültettem a bucikat.

Elõmelegített, párásított sütõben ...

Folytats a blogon ... muskatlibufe.blogspot.com/2013/02/dio...

sponsored links

Keres?s