Diós-gorgonzolás-vörösboros kenyérke
sponsored links
Baráti beszélgetõs, borozós kenyérkék, amelyek mindenkit rabul ejtenek, még Szofi is imádta, azt mondta, ez mennyei és kétségbe vonta, hogy Én sütöttem! Ez egy ciabatta féle kenyér, ropogós, kemény kéreggel kívûl, amire rásül a gorgonzola és belül, omlós, puha!
Szerinte kolbásszal is finom, ami igaz is, megkóstoltam, olívabogyóval is és úgyis mennyei, szóval minden formában fogyasztható, egy nap pihenés a tésztának és még jobb eredményt kapunk.
Ehhez is kell a kovász, ami a tegnapi postban található!
Ez egy igazán pikáns és laktató ropogtatni való, jobb, mintha beugranánk egy pékségbe, a felfújt, adalékanyagos pogiért, szóval érdemes nagyobb mennyiségben elkészíteni, és ezt eszegetni, ha éhesek vagyunk!
Hozzávalók:
220 gramm liszt
4 gramm élesztõ ...