Diós gorgonzilakrémmel töltött körte
sponsored links
A konyhaasztalon már régebb óta árválkodott kettõ szem körte, és igencsak jelezték már, hogy kellene kezdeni velük valamit. És a recept alapötlete épp akkor került a kezembe...
Úgy látom, a sajt körtével dolog kezd ismétlõdni nálunk. (o:
A körtéket félbevágtam és karalábévájóval kivágtam a magházukat.
A gorgonzolát vajjal összetörtem, majd darált dióval habosra kevertem. A körte magházába töltöttem, egy-egy kis ág rozmaringot tettem rá, majd egy-egy szelet baconnel körbetekertem õket.
A sütõbe aranybarnára sütöttem, és még azon melegen tálaltam.
Nálunk krumplipüré és sült hús volt hozzá, de szerintem nagyon sok lehetõség van még benne.
Úgy látom, a sajt körtével dolog kezd ismétlõdni nálunk. (o:
A körtéket félbevágtam és karalábévájóval kivágtam a magházukat.
A gorgonzolát vajjal összetörtem, majd darált dióval habosra kevertem. A körte magházába töltöttem, egy-egy kis ág rozmaringot tettem rá, majd egy-egy szelet baconnel körbetekertem õket.
A sütõbe aranybarnára sütöttem, és még azon melegen tálaltam.
Nálunk krumplipüré és sült hús volt hozzá, de szerintem nagyon sok lehetõség van még benne.