Diós-gombás tarjaszelet

2017-10-18

sponsored links



Hozzávalók 4 személyre: 4 szelet tarja, só, bors, 4 evõkanál liszt, 4 evõkanál olaj, 1 hagyma, 25 dkg csiperkegomba, 1 dl fehérbor, 2 dl fõzõtejszín, 1 marék dió.

Elkészítése:


1.      A tarjaszeleteket sózzuk, borsózzuk, mindkét felüket  lisztbe márjuk.
2.      Az olajat felhevítjük, nagy lángon megpirítjuk benne a húst.


3.      A hússzeleteket egy tepsibe tesszük.
4.      A visszamaradt zsiradékhoz adjuk a szeletekre vágott hagymát és gombát, sózzuk, borsózzuk és 3-4 percig dinszteljük, majd rátöltjük a bort meg egy kevés vizet és felforraljuk.


5.      A hagymás-gombás keveréket húsra tesszük.

6.      Rátöltjük a tejszínt és rászórjuk a diót. Fóliával lefedjük és forró sütõben 30 percig pároljuk. 



Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2017/10/di...

sponsored links

Keres?s