Diós, aszaltgyümölcsös muffin - az elsõ lépések
sponsored links
Avagy nem esik messze az alma a fájától... A lányom teljesen rákattant a sütögetésre, majd minden héten nekilát valaminek a barátnõjével. Örülök neki és jó látni ahogyan egyre magabiztosabb és ügyesebb lesz a konyhában. Sõt, már õ is el mer szakadni a recepttõl, a mazsolat simán kicserélte/kipótolta egyéb aszalt gyümölcsökre, vörös áfonyára, sárgabarackra. Nagyon finom muffin lett, tökéletes állagú és ízletes. A lányom szerint ehhez a következõ dolgok szükségeltettek még a hozzávalókon kívül: tojással való zsonglõrködés sütés elõtt, ill. a sülõ süteményhez való beszélgetés... Lehet, hogy érdemes lenne ezeket a trükköket nekem is bevetnem?
20 dkg lisztet összekeverünk
1 teáskanál sütõporral és
1 teáskanál fahéjjal,
15 dkg darált/aprított diót pedig
15 dkg mazsolával ill. tetszõleges egyéb aszalt gyümölccsel. Tetszés szerint ...