Diós-almás sütemény pikáns csokoládéöntettel
sponsored links
A technika ördöge megint megtréfált és sikerült idõ elõtt közzétennem a receptet, így aki gasztroblog gyûjtõoldalak alapján tájékozódik, már akár meg is süthette volna. :)
Ez a kis omlós, fûszeres sütike egyébként egy hétvégi ebéd mellé készült. Egyszer már elkészítettem, mikoris a gyümölcsturmixolás melléktermékeként visszamaradt almapürét akartam hasznosítani értelmesebb módon, de újra eszembe jutott és friss almából is összedobtam most.
A dió mennyisége nem teng túl benne, így lehet, hogy nagyképûségnek tûnik diósnak nevezni, mégis kellemesen érzõdik az íze, amit még egy kis diógrillázzsal hangsúlyoztam a tálalásnál, a fûszeres csokiszósz mellé.
Kicsit télies izesítésû, ami nem is véletlen, olyan cidri van most is, tehát bedobható valami finom kis forró tea, vagy forraltbor melletti sziesztázáshoz is.
A dió mennyisége nem teng túl benne, így lehet, hogy nagyképûségnek tûnik diósnak nevezni, mégis kellemesen érzõdik az íze, amit még egy kis diógrillázzsal hangsúlyoztam a tálalásnál, a fûszeres csokiszósz mellé.
Kicsit télies izesítésû, ami nem is véletlen, olyan cidri van most is, tehát bedobható valami finom kis forró tea, vagy forraltbor melletti sziesztázáshoz is.
Diós-almás sütemény pikáns csokoládéöntettel
Hozzávalók: ...
Hozzávalók: ...