Disznótoros menü V. rész - Kunsági kolbászos leves és káposztaágyon sült hurka-kolbász
sponsored links
Végre eljutottunk egy jó kis toros menühöz. Ezeket az ételeket nem lehet kihagyni. Igazából még sült hús és krumplipüré is kerül az asztalra mindezek mellé, de elárulom, hogy ekkorra már szinte senkinek sincs kedve lakomázni. Inkább mindenki lopkod egy kicsit a friss fogásokból, hogy leellenõrizze mit is készített a család :-)
Kunsági disznótoros leves
A férjem Jász-Nagykun-Szolnok megyébõl, pontosan Kengyelrõl származik. Itt számtalan újdonsággal találkoztam a több mint 6 közös év alatt. Ilyen ez a leves is. Elõször kicsit idegenkedtem tõle, de kár volt, nagyon nagy kár!
A férjem Jász-Nagykun-Szolnok megyébõl, pontosan Kengyelrõl származik. Itt számtalan újdonsággal találkoztam a több mint 6 közös év alatt. Ilyen ez a leves is. Elõször kicsit idegenkedtem tõle, de kár volt, nagyon nagy kár!
Hozzávalók 6 személyre
Elkészítési idõ: kb. 2,5 óra
1 kg csontos hús vagy orja
60 cm hosszú kolbász - (mindenkinek egy-egy 10 cm hosszú darabkát számolunk)
6 darab szép sárgarépa
3 db fehér répa
1 db burgonya
1 db kicsi vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma ...
Elkészítési idõ: kb. 2,5 óra
1 kg csontos hús vagy orja
60 cm hosszú kolbász - (mindenkinek egy-egy 10 cm hosszú darabkát számolunk)
6 darab szép sárgarépa
3 db fehér répa
1 db burgonya
1 db kicsi vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma ...