Disznósült párolt nyári zöldségekkel
sponsored links
Hozzávalók a sülthez: 80 dkg disznócomb, 2 evõkanál olaj, 1 evõkanál házi ételízesítõ, bors, fûszerpaprika; a párolt zöldségekhez: 1 kis fej nyári káposzta, 1 karalábé, 3 sárgarépa, 1 petrezselyemgyökér, 1 hagyma, 2 evõkanál olaj, só, bors, petrezselyemzöld
Elkészítése: A disznócombot szeletekre vágjuk, mindkét oldalán bedörzsöljük az ételízesítõvel és megszórjuk a borssal meg a fûszerpaprikával. Egymás mellé helyezzük egy tepsibe, kevés vizet öntünk alája, alufóliával lefedjük és 40-45 percre forró sütõbe toljuk. A körethez a zöldségeket megpucoljuk, a hagymát apróra, a répákat karikára, a karalábét kockára, a káposztát pedig laskára vágjuk. Az olajat felhevítjük, hozzáadjuk elõbb a ...