Dhansak, avagy az Indiai tökpörkölt (paleo)

2011-11-07

sponsored links

Elnézést a képért, hamarosan kicserélem egy jobbra!

A hidegebb idõ beálltával alapvetõen jobban kívánjuk a zsírosabb, fûszeresebb, cukrosabb ételeket. Ez alól én sem vagyok kivétel. Itt, Skóciában, ráadásul mostmár beköszöntött a "hamar sötétedõs" idõszak, amely egyre csak fokozódik. Pozitív oldala az idõnek viszont, hogy még mindig nagyon kellemes, enyhe õszi idõ van,  felhõ egy szál sem - süt a nap száz ágra. 

Azonban a szervezet valahogy mégis érzi: jönnek a hideg hónapok ("The winter is coming!"), tehát tartalékolásra fel! Ilyen jelszóval döntöttem el én is, hogy valami egy tál ételt szeretnék készíteni, ami kissé pörköltös, de szerettem volna felhasználni a klassz kis tököket, amelyk itt már rég ellepték a boltokat, s amelyek számomra eddig ismeretlenek voltak, ezeket pedig úgy hívják, hogy  ...

Folytats a blogon ... pocakpanna.blogspot.com/2011/11/dhans...

sponsored links

Keres?s