deZöld No2

2012-04-12

sponsored links


Az idén is megtörtént, hogy a kikelet hûen önmagához, teleszórta zsenge hajtásokkal, virágzó növényekkel a tavaszt. Ritkán találkozunk velük a konyhákban, holott többnyire elérhetõ távolságban vagy éppen közelségben vannak körülöttünk. Reflektorfényre érzékenyek, ám az átlagosnál szezonalitásukból is adódóan, figyelmet érdemelnek, hiszen csalánra vadászni legalább akkora kihívás - ha nem nagyobb ;)- mint medvehagymát lõni..  Immár második alkalommal receptes játékot hirdetek, olyan erdõn-mezõn gyûjtögethetõ alapanyagokból, amelyek a tavasz elsõ lendületével még a tsalfa primõrök elõtt érkeznek és hagyományosan avagy újragondolva üde színfoltot jelenthetnek az asztalunkon. Ibolyával díszített desszertek,   turbolyával turbózott leveseken, mogyorórügyes salátákon át minden belefér az ötletelésbe, hozzátéve, hogy valóban fogyasztható, ártalmatlan növényeket érdemes felsználni.

 Az ötleteket április 30-ig várom blogon közzétett link vagy blogmentes, postázott ...

Folytats a blogon ... olajzoldlevelekkeken.blogspot.com/201...

sponsored links

Keres?s