Debrecenivel göngyölt karaj
sponsored links
Már amikor hónapokkal ezelõtt elkészítettem elõzõ, zöldséges-sajtos-sonkás göngyölt karajomat, tudtam, hogy ennek az ételnek lesz valami kolbászos töltelékû változata is. Aztán Aledánál megláttam a kolbászos töltött húst, ami megerõsítette bennem, hogy ilyesmit készítenem kell. A füstölt kolbászt azonban túl markánsnak éreztem, de az ötletet megtartottam :). Ma adott volt minden az elképzelésem megvalósításához, karaj, bacon, sonka, debreceni kolbász. Pillanatok alatt össze lehetett rakni, a sülésnek nem kellett több, mint 1 óra, mire a hús megsült, elkészültek a köretek is, 1 óra 10 perc alatt úgy tudtam tálalni az ebédet, hogy közben nem kellett kapkodnom, és ráadásul nagyon finom lett :)
Hozzávalók:
- karaj szeletek (16 szelet)
- szeletelt bacon (10 szelet)
- 1 csomag falusi sonka (hajszál vékonyra szeletelt)
- 5 db debreceni kolbász
- sertés fûszerkeverékem ...