Datolyás-mandulás töltelékkel töltött sült tyúkcomb, karamellizált almával és ínyenc rizskeverékkel

2012-01-06

sponsored links


Tegnap még csak az volt biztos, hogy tyúkcomb lesz ma, de azt, hogy milyen módon készítsem el, csak ebéd elõtt találtam ki. Valamilyen arabos ízvilágot szerettem volna összehozni, de nem csak egyszerûen a fûszerkeverékkel. Az eredménnyel szerencsére maximálisan meg is vagyok elégedve, tényleg nagyon jól sikerült ez a mai tyúksült. De simán készülhetett volna kakascombból, vagy csirkecombból is. Az utóbbi elõnyére válik, hogy jóval gyorsabban megsül.
A Ras el hanout fûszerkeveréket flatcat által ismertem meg, amit itt is köszönök szépen, nagyon megszerettük. :)
A pisztáciaolajat pedig ma használtam elõször, és máris a rabjává váltam. Már tudom is, hogy mibe kerül legközelebb!

Hozzávalók
4 személyre ...

Folytats a blogon ... selectfood.blogspot.com/2012/01/datol...

sponsored links

Keres?s