Darázs tészta

2012-09-27

sponsored links


Jó, tudom, hogy darás tészta és hogy már millióan poénkodtak a darázs szóval, de igenis, mi itthon így hívjuk. Hívnám én gyakrabban, ha a gyerekeim is annyira szeretnék, mint én. A legutóbbiból három napig ettem és nem azért mert nem volt itthon más, hanem mert finom! Én így készítem, nem lehet elhibázni!

Hozzávalók 4 fõre:

250 g szélesmetélt, 4 ek. olaj, 300 g búzadara, só, víz, 2 ek. cukor, 2 kk. fahéj
baracklekvár, cukor

Egy nagyobb lábosban kis kanál sóval és löttyintés olajjal feltesszük fõni a tésztát. Békén hagyjuk!

Haladunk tovább. A kimért darát öntsük át egy bögrébe.
Egy öblösebb serpenyõben a 4 ek. olajat felhevítjük, beleöntjük a darát, a csipet sót és a már üres bögrét felöntjük annyi ...

Folytats a blogon ... bakeann.blogspot.com/2012/09/darazs-t...

sponsored links

Keres?s