Céklás muffin

2015-02-16

sponsored links


Céklás muffin ( 12-14 darabhoz)

Hozzávalók: 18 dkg liszt, 20 dkg cukor, 2 tojás, 60-60 ml tej és olaj, 6 dkg puha vaj, 25 dkg cékla, 10 dkg csokoládé, 2 evõkanál kakaó, 1 teáskanál sütõpor, csipetnyi só.
Elkészítése: A megtisztított céklát lereszeljük és félretesszük. Összeszitáljuk a lisztet a sütõporral és a kakaóval. Összekeverjük a felvert tojásokat a tejjel és az olajjal. Most a puha vajat a cukorral habosra keverjük, lassanként és felváltva hozzáadjuk a lisztes- illetve a tojásos keveréket, végül pedig a reszelt céklát. A tésztát a muffinsütõ mélyedéseiben levõ papírkapszlikba töltjük, mindegyik ...

Folytats a blogon ... konyhatundermese-galedith.blogspot.co...

sponsored links

Keres?s