Céklás gnocchi zsályavajjal

2011-11-13

sponsored links


A sütõtökös gnocchi adta az ötletet ehhez a céklás verzióhoz! Ismét megkezdõdött a rubinvörös gumók szezonja. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, ne rekedjünk meg a  savanyúként történõ felhasználásnál. Tavaly felkerült már a blogra krémleves formájában, sütve, de mindenkit bátorítok, együk nyersen a céklát, kis almával és sárgarépával lereszelve, citromos olívaolajos öntettel. Ez a mézes kecskesajtos variáció volt eddig a kedvencem. Azonkívül, hogy gyönyörû élénk ciklámen színû (a valóságban sokkal szebb, mint a képeken), borzasztóan egészséges is; méregtelenít, májtisztító hatása miatt remek választás lehet egy átmulatott éjszaka után. 

 Hozzávalók:
  • 4 db cékla
  • 2 db kisebb krumpli
  • liszt ...

Folytats a blogon ... cucinadellajucus.blogspot.com/2011/11...

sponsored links

Keres?s