Céklás gnocchi fûszeres vajba forgatva

2011-10-12

sponsored links


Folytatom a zöldség evést, de most egy kicsit tartalmasabb étel formájában!:-)
Lehetséges, hogy ez volt elsõ konyhai sokkom ezidáig, mivel kicsit megrettentem a tészta készítésekor, erõsen kidobás gyanús volt a kezdet kezdetén, de még a fõzéskor sem voltam benne biztos, hogy feltálalom ezt a rémséget, de aztán minden jó, ha jó a vége, a bizarr külsõ, a nem egyszerû készítés ellenére mennyei,tökéletes magában reszelt parmezánnal, vagy esetleg valamilyen ragu mellé! Nyam-nyam...
Ferenc se volt túl bizakodó, mert olyan, mintha mini nyers hús darabkákat enne, de olyan jó az íze, hogy már ez sem számított neki, Szofi el volt ájulva, mivel rózsaszín tésztát még nem evett, és végre anya feltalálta, Pollinak meg mindegy, mivel aki ismeri az tudhatja, hogy minden evõ, minden mennyiségben, kis gourmet!:-)

A fura az, hogy nagyon nyúlós, lágy tészta lesz, valószínûsítem a cékla miatt, de a bekeverés után várni kell, hogy gyúrható legyen, körülbelül fél órát, mert megkeményedik,de utána se arra számítsatok, hogy olyan lesz, mint a hagyományos gnocchi, munkás, de megéri és az az isteni vaj, amitõl minden szebb és jobb...... nyam-nyam

Hozzávalók
( 4 fõre):  ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/FzniAkarok/~3...

sponsored links

Keres?s