Cékla leves (paleo)
sponsored links
Hozzávalók:
1 sült cékla
1 vöröshagyma
1 nagyobb répa
1 fehérrépa
15 dkg szárzeller
15 dkg gomba
1-2 evõkanál olívaolaj
1 liter zöldségalaplé (vagy víz + 2 evõkanál házi vegeta recept itt)
törött bors
só
A zöldségeket megtisztítjuk. A finomra vágott vöröshagymát csipetnyi sóval üvegesre pirítjuk a zsírban. Hozzáadjuk a felcsíkozott sárga és fehér répát. Pár percig pirítjuk. Hozzáadjuk a csíkokra vágott szárzellert. Pár percig pirítjuk. Beletesszük a felszeletelt gombát. Lepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk. Felöntjük az alaplével. Addig fõzzük, amíg a zöldségek megfõnek (akkor a legfinomabb, ha azért roppanósak maradnak). Ekkor kerül bele a csíkokra vágott sült cékla, amivel már csak átmelegítjük és már fogyaszthatjuk is.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!