Cápa szelet fehérbormártással

2011-12-25

sponsored links

IMG_2538.JPG

A cápa húsa nagyon finom fehér színû nem túl erõs zamatú és inkább száraz hús jellegû. Kicsit hasonlít a kardhalra vagy mondjuk a süllõre, de nincs  is benne szálka, hiszen a cápa porcos hal.
A hipermarket mirelit pultjában remek minõségû fagyasztott cápahúsra akadtam, ezért ripsz -ropsz készült el ez a cápasteak bormártással.
Érdemes a hal húsát egy kicsit elõre bepácolni és nagyon jól illik hozzá a citrom és a bors, ezért citromleves rózsaborsos korianderes fûszerezést kapott.
Én nem ettem hozzá egyéb köretet, de fehér rizs remekül illik hozzá.

 Hozzávalók
6 szelet 1,5-2 cm vastag  cápahús steak
3 ek vaj
1 db citrom
1 ek rózsabors ...


Folytats a blogon ... mindenkaja.blog.hu/2011/12/25/capaste...

sponsored links

Keres?s