Currys hal meleg salátával

2018-03-18

sponsored links

Próbálom magamat tartani ahhoz az elhatározáshoz, hogy az elkövetkezendõ idõszakban sok halat eszem. Természetesen nem mellõzöm az étrendemben az egyéb húsféléket, belsõségeket sem. Ennek az elhatározásnak köszönhetõ, hogy mostanában elszaparodnak az új halas receptjeim. A recept összetevõi és fûszerei szerint lehet – paleo, aip és akár ketogén is.

Hozzávalók:

  • 25 dkg folyami harcsa
  • Fûszerek: só, curry = kurkuma, fahéj, gyömbér; egyébként pedig a curry számtalan fûszerkombinációban létezik. CURRY – INDIA ÍZE;
  • 1 ek. kókuszzsír vagy sertés zsír, vagy olívaolaj
  • 35-50 dkg vegyes fitt saláta: pl. – káposzta, fodros saláta, csíkozott sárgarépa, uborka, gomba stb. (a képen látsz paprika darabokat is, mely nem AIP!)

Elkészítés:

  • Forrósítsuk fel a zsiradékot, majd a már elõzõleg besózott és fûszerezett haldarabokat süssük meg mindkét oldalán.
  • Amikor a hal átsült, akkor kb. 5-6 percre – a salátakeveréket a halra borítva – forgassuk át az ételt.
  • Amikor kész, tálalhatjuk.

Folytats a blogon ... https://paleovital.hu/?p=35256

sponsored links

Keres?s