Currys borsós pulykaragu

2013-09-20

sponsored links


Sokáig csak nézegettem ezt a képet, mert nem tudtam eldönteni posztoljam e. Mert ez olyan hamar gyorsan suli után összedobott mégis fõttet együnk étel volt és a kép is csak azért készült, mert a gyerekeim (höhö bloggerpalánták :D) Kérték, hogy fényképezzem le a tányérjukat.
De annyira finom lett és olyan gyorsan elkészíthetõ, hogy muszáj leírnom, hátha valakinek éppen ezzel adok ötletet a munka-iskola- utáni gyors vacsorához. Vagy épp késõbb visszanézve én kapok ihletet ;)

Szóval a pulykamellet megmostam és felcsíkoztam ujjnyi vastagra. Olyan 30-40 dkgot használtam. Egy kisebb fej vöröshagymát tisztítottam és apróra felkockáztam, 3-4 ek olíva olajon megfuttattam. 2 gerezd fokhagymát rázúztam (akkor még nem csináltam meg a házi fokhagyma krémet ami mostanra nagyon bevált)
A húst erre dobtam és fehéredésig vagy még egy picit tovább is pirítottam. Jött rá a mirelit zöldborsó, 2 csészényi. Só, bors, és egy kk currypor. Fel öntöttem 2 dl vízzel és lefedtem. 10 percig fõztem így, majd ...

Folytats a blogon ... naploszeruseg.blogspot.com/2013/09/cu...

sponsored links

Keres?s