Cukrász lettem
sponsored links
Nem akartam ezt még elmesélni, de nem tudok hallgatni róla.
Amikor a múltkori tanulós posztban azon is elmerengtem, hogy sosem lehet tudni, melyik tanulmányát mikor használja az ember, nem gondoltam volna, hogy az élet ilyen hamar aládúcolja állításomat egy új lehetõséggel.
Szóval, amint már azt többször említettem, vendéglátó szakközépben végeztem; a szakmám elég összetett, lehetek szakács, cukrász, felszolgáló, meg egy csomó más is, de itt a cukrászt akartam most aláhúzni; ugyanis soha, de soha nem készültem arra, hogy cukrászként tevékenykedjem valaha az életben. Az a képzésünk volt a leggyengébb, a szakoktatónk sütötte a sütiket, mi meg néztük, a végén ettünk. Hangulatos kis összejövetelek voltak ezek kéthetenként, kevés haszonnal.
Persze, anyaként az ember belejön a cukrászkodásba is, amennyiben a család valamelyest édesszájú, és hát az enyém bizony nem veti meg a finomságokat. Azt vettem észre egyszer csak, hogy szeretek sütiket sütni, újakat kitalálni, kísérletezni, ez meg is látszik a blogon. Amikor a Vidék Íze magazin szerkesztõjével, Ilonával egyeztettünk arról, mit süssek az újságba, megjegyezte: úgy látja, sütiben vagyok a legerõsebb.
Nos, éppen hogy elkezdtem súlycsökkentõ célú életmódváltásomat, amikor egészen váratlanul az egyik keszthelyi kávézó tulajdonosa - hogy honnan jutott eszébe, nem tudom - megkérdezte: nem sütnék-e sütiket oda, számukra.
Próbáljuk meg, gondoltam.
Lassan egy hete már, hogy az én süteményeimet ehetik a kávézó vendégei, az eddigi visszajelzések jók. Fehér szerkóban, hajamat ...
Amikor a múltkori tanulós posztban azon is elmerengtem, hogy sosem lehet tudni, melyik tanulmányát mikor használja az ember, nem gondoltam volna, hogy az élet ilyen hamar aládúcolja állításomat egy új lehetõséggel.
Szóval, amint már azt többször említettem, vendéglátó szakközépben végeztem; a szakmám elég összetett, lehetek szakács, cukrász, felszolgáló, meg egy csomó más is, de itt a cukrászt akartam most aláhúzni; ugyanis soha, de soha nem készültem arra, hogy cukrászként tevékenykedjem valaha az életben. Az a képzésünk volt a leggyengébb, a szakoktatónk sütötte a sütiket, mi meg néztük, a végén ettünk. Hangulatos kis összejövetelek voltak ezek kéthetenként, kevés haszonnal.
Persze, anyaként az ember belejön a cukrászkodásba is, amennyiben a család valamelyest édesszájú, és hát az enyém bizony nem veti meg a finomságokat. Azt vettem észre egyszer csak, hogy szeretek sütiket sütni, újakat kitalálni, kísérletezni, ez meg is látszik a blogon. Amikor a Vidék Íze magazin szerkesztõjével, Ilonával egyeztettünk arról, mit süssek az újságba, megjegyezte: úgy látja, sütiben vagyok a legerõsebb.
Nos, éppen hogy elkezdtem súlycsökkentõ célú életmódváltásomat, amikor egészen váratlanul az egyik keszthelyi kávézó tulajdonosa - hogy honnan jutott eszébe, nem tudom - megkérdezte: nem sütnék-e sütiket oda, számukra.
Próbáljuk meg, gondoltam.
Lassan egy hete már, hogy az én süteményeimet ehetik a kávézó vendégei, az eddigi visszajelzések jók. Fehér szerkóban, hajamat ...