Cukros-fahéjas pirított mandula

2011-11-18

sponsored links


Igazi ünnepi hangulatot áraszt nem csak a lakásban, de a lelkünkben is. Ha már elég csöpögõsnek tûnik az írásom, mindenkinek ajánlom elkészíteni...
300 g mandula - cukor - fahéj

 Az egészben a legrosszabb, hogy a mandulát meg kell szabadítani a barna vékony héjától. Nem bonyolult, nem is nehéz csak irtó monoton. Forraljuk fel a vizet és adjuk hozzá a mandulát, majd hagyjuk 5 percig rotyogni. Öntsük ki egy szûrõbe és ujjaink közt pattintsuk ki a héjukból. Szó szerint, volt, amelyik az ágy, vagy éppen a szekrénysor mögé repült. Igen érdemes tv mellett ügyködni. Ha készen vagyunk egy nagyobb tapadásmentes serpenyõt vagy wokot használjunk. Pirítsuk elõ a mandulát, majd ...

Folytats a blogon ... kiskonyham.blogspot.com/2011/11/cukro...

sponsored links

Keres?s