Cukorszirupos macaron

2012-03-20

sponsored links



Macaron õõõõõrület, macaron napján. :) Megsúgom, tényleg mindenki tud készíteni macaront, csak egy jó recept kell hozzá és egy jó sütõ. Amint az utóbbi is meglesz, ez lesz az elsõ mûvem. :P

Annó részt vettünk Ancsival a Chefparade macarontanfolyamán, hogy bebizonyosodjon, nem bennünk van a hiba, hanem a gépezetben. (Beszámoló hófehér, kakaós és málnás macaronos képekkel itt.)

fotó én mûvem

 macaron: chefparade mûve

Ott mindjárt szembesültem azzal, hogy a blogokon teljesen más macaronrecept a menõ és a cukorszirupos verzió még számukra "ismeretlen". Számomra ez A macaron! Ennyi. Akkor még nem oszthattam meg a "titkot". A Dining Guide oldalán is találtam szinte hasonló receptet, képekkel a Zazzi cukrászdáét, valamint Farkas Vilmos videós macaronkészítése is segítség lehet. Mivel most már tombol a blogokon a cukorszirupos verzió (is), leírom ide végre.

Kb. 5 tepsihez, érdemes osztani, vagy elosztogatni. :)

Fehér macaron:

300 g mandulaliszt
300 g porcukor
100-100 g tojásfehérje ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Balhetterem/~...

sponsored links

Keres?s