CUKORMENTES BABAPISKÓTA
sponsored links
Jó-jó beismerem nem pont úgy néz ki mint a babapiskóta, de egy diétástól azt ne is várjuk el.
Délelõtt cukor nélküli szeder dzsemet csináltam, onnan jött az ötlet, hogy keresek hozzá valami édeset!
Pont kapóra jött a Salátagyár megosztása, gyorsan neki is kezdtem. Az a jó ezekben a receptekben, hogy tényleg pillanatok alatt kész vannak.
3 db tojás
3 dkg Dia-Wellness édesítõ
4 dkg zabpehelyliszt
3 dkg Szénhidrátcsökkentett liszt
1 nagy tk utifûmaghéj
1 ek kókuszolaj
A sütõt elõmelegítettem 4-es fokozaton, 180 fokon.
A tojásokat az édesítõvel felvertem és hozzáadtam az olajat is.
A száraz hozzávalókat óvatosan belekevertem.
Egy habzsákba kanalaztam és próbáltam babapiskóta formát nyomni a szilikonos sütõpapírral kibélelt tepsibe. Amint látható ez nem nagyon sikerült, mert szétfolyt!!
Hamar megsült,mint általában a kekszek szoktak. Amikor a szélei barnulni kezdtek már ki is lehetett venni a sütõbõl.
Facebook oldalamhoz itt csatlakozhattok!
Szederdzsemmel... |
Jó étvágyat!