Cukkinis-virslis lecsó
sponsored links
Néhány napja olyan meleg van, amit már nehezen viselek. Örülök, ha nem kell a tûzhely mellett állnom. (Mi lesz velem a nyáron?) Tegnap szerencsére volt ebédünk, (az elõzõ napi zöldborsós csirkeleves és csirkepörkölt kovászos uborkával) így a déli fõzõcskézést "megúsztam". Legnagyobbik Fiam halászlére éhezett, ezért vacsorára mégis fõztem, egy kisebb fazék harcsa halászlét, de most nem passzírozgattam, csak egy kis hagymás-paprikás levet készítettem halászlé kockával, és a piros arannyal befûszerezett halat (a mélyhûtõben volt kb. fél kilónyi harcsafilé apróra kockázva) ebben a lében fõztem meg. Nem nagy durranás, de finom volt.
Ma viszont az jutott eszembe, hogy savanykás-zöldséges ebédet szeretnék, ezért esett a választásom a cukkinis lecsóra. Hogy "ragadozóim" nagyobb kedvvel falatozzanak belõle, néhány karika füstölt kolbász és 4 pár virsli is került bele.
Hozzávalók:...