Cukkini krémleves tortellinivel
sponsored links
Isteni finom, imádtam :)
Hozzávalók (4 személy részére): 2 közepes cukkini, 1 póréhagyma, 1 hagyma, 4 krumpli, 3 sárgarépa, 1 petrezselyemgyökér, só, bors, zöldpetrezselyem, kevés olaj. A tálaláshoz: 25 dkg mozzarellás, paradicsomos tortellini (vagy más tortellini)
Elkészítése: A karikára vágott cukkinit és póréhagymát kevés olajon megpirítjuk. A meghámozott leveszöldséget és a hagymát kb két liter vízben puhára fõzzük, a zöldségeket eltávolítjuk a levesbõl, ezután hozzáadjuk a kockára vágott krumplit, a megpirított cukkinit és póréhagymát, sózzuk, borsozzuk, együtt puhára fõzzük, késes aprítóban pürésítjük. A tortellinit enyhén sós vízben kifõzzük, leszûrjük.
A kész krémlevest a tortellinivel és a finomra aprított zöldpetrezselyemmel tálaljuk.
Hozzávalók (4 személy részére): 2 közepes cukkini, 1 póréhagyma, 1 hagyma, 4 krumpli, 3 sárgarépa, 1 petrezselyemgyökér, só, bors, zöldpetrezselyem, kevés olaj. A tálaláshoz: 25 dkg mozzarellás, paradicsomos tortellini (vagy más tortellini)
Elkészítése: A karikára vágott cukkinit és póréhagymát kevés olajon megpirítjuk. A meghámozott leveszöldséget és a hagymát kb két liter vízben puhára fõzzük, a zöldségeket eltávolítjuk a levesbõl, ezután hozzáadjuk a kockára vágott krumplit, a megpirított cukkinit és póréhagymát, sózzuk, borsozzuk, együtt puhára fõzzük, késes aprítóban pürésítjük. A tortellinit enyhén sós vízben kifõzzük, leszûrjük.
A kész krémlevest a tortellinivel és a finomra aprított zöldpetrezselyemmel tálaljuk.