Csülökpörkölt

2012-05-06

sponsored links


A csülökpörkölt szívemhez, vagy talán helyesebb ha úgy fogalmazok, hogy hasamhoz igen közel áll. Sokáig misztifikáltam ezért, és valamiért azt gondoltam, hogy nem próbálom meg otthon elkészíteni. Ez egy olyan étel, amit szerintem egy megbízható, picit lepattant, klasszikus magyar ételeket felvonultató, amolyan "piros kockás terítõs" étteremben kell rendelni. Nekem ilyen jól kipróbált hely a Rétisas. Nem az a vendéglõ, ahová az ember az üzlet partnereket viszi ebédelni (na jó csak akkor ha nagyon jó fejek és jó üzletet szeretnénk kötni). Annyi elég a helyrõl, hogy az egyik alkalommal a szomszéd asztalnál kicsit becsiccsentett, középkorú pár nõ tagja, a veszekedés hevében engem talált el a sörével, amit vitájuk záróakkordjaként, gondolom végsõ érvként használt volna a "hölgy", párja lefegyverzésére. Bárhol máshol a sörrel együtt én is kiborultam volna, de ez az a hely, ahol ebbõl csak egy jó sztori lesz, amin csak mosolyogsz, de azért érthetõ, hogy el kezdtem otthon kísérletezni a csülökpöri készítéssel...

Visszavonuló:

1,8 kg csülök (kicsontozva, 2x2 cm-es kockákra vágva)
2 db paradicsom felaprítva ...

Folytats a blogon ... edesfogadalom.blogspot.com/2012/05/cs...

sponsored links

Keres?s