Csülök terrine
sponsored links
Mivel mostanában olyan ritkán sikerül frissítenem a blogomat, hogy minden bejegyzésem szabadkozással indul és bizonyos körülményeken (hogy milyen gyakran jutok hozzá a blogomhoz) nem tudok változtatni úgy döntöttem, hogy a szabadkozást hagyom ki a mostani bejegyzésbõl. nem is gondoltam volna, hogy ilyen könnyen megoldódik ez a probléma és tiszta lelkiismerettel közölhetem az alábbi receptet, ami még karácsonyi elõételként szerepelt nálunk a menüben. De nem kell várni vele egy évet, mert bármilyen alkalomra tökéletes vendégvárónak minõsül, mert elõre elkészíthetõ,
1,4 kg csülök (csonttal együtt)
2 ek mustár
1 csokor petrezselyem felaprítva
1 zselatinlap
napraforgóolaj ( a forma kikenéséhez)
Fõzõléhez:
0,5 l cider (almabor)
2 sárgarépa apróra vágva
2 szál szárzeller apróra vágva ...