Csöröge, csörög - e?

2012-02-05

sponsored links

Hát az általam készített csöröge egyáltalán nem csörög. Pár óra múlva is ugyanolyan puha marad,mint sütéskor. A recept Dédikétõl maradt fenn, azóta is mindig e szerint készítem, hogy a tészta felvágásán, formázásán többször változtatok az egészen más.Most is készült kisvirágos, rózsafánk és a hagyományos téglalap alakú kiforgatós.
A kisvirágosról csak annyit, hogy linzer kiszúróval vágtam ki, mindegyik virágocska közepét megkentem felvert tojásfehérjével és mielõtt forró olajba tettem volna kettõt összeillesztettem.
Na de lássuk a hozzávalókat: 3 egész tojás, 2 evk. tejföl, 3 evk. cukor, fél kisk. szódabikarbóna, 1 dl. bor, pici ...

Folytats a blogon ... juciakonyhafonok.blogspot.com/2012/02...

sponsored links

Keres?s