Csõben sült spenót- rózsaborsos szûz érmékkel

2011-10-04

sponsored links


Ma is sertés szûzpecsenye, ismét zöldség körettel, mert egészséges, isteni és nem telít el vacsorára!
A szûzpecsenye véleményem szerint az egyik legfinomabb hús és olyan gyorsan elkészíthetõ, szép, jól fûszerezhetõ, nem túl zsíros és mégsem száraz, pont jó, ugyanis a csirkemell és társai már nem vonzanak, ha házi, ha bolti, akkor is uncsi, inkább marha vagy malac, akármennyire nem ajánlják az okos táplálkozás kutatók, pedig ezeknek is van sovány, zsír mentes részük, ráadásul, ha találunk egy megbízható hentest, vagy vágóhidat, akkor biztos, hogy vegyszer és táp mentes állattetemeket vehetünk!:-) Bátran egyétek a malacot, mert egészséges!:-)
A spenótról már nem is beszélek, és ti tudtátok, hogy csõben sütve mennyei? Én nem csak lapozgattam a Larousse Gasztronómiai Lexikont és ott leltem e csodára, ami magában gyors ebédnek is kitûnõ, de köretnek sem utolsó!:-)
Még egy hír. holnap megyek a Nobuba ebédelni és nagyon kíváncsian várom a sokkhatást, a hanyatt esést és azt, hogy olyan gasztronómiai orgiában legyen részem, mint sehol máshol, de valószínûleg, mivel elég szkeptikus vagyok az ilyen helyekkel, nagy pofára esés lesz a vége, de a remény hal meg utoljára!:-)

Hozzávalók (2 személyre): ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/FzniAkarok/~3...

sponsored links

Keres?s