Csõben sûlt virsli
sponsored links
A virsli jó! Tökéletes sûrû napokra. Vagy bõséges reggelire. Vagy Szilveszeterre. De nem unjátok már a sima, vízben fõtt virslit mustárral? Én igen! Erre vannak az alternatívák. Kismillió. És nem is kell panaszkodni, hogy milyen drága és egyszerre legalább 1 kilót megeszik egy kis család... Néhány szál, feltuningolva és mindenki boldog és elégedett. Sokféle változatot próbáltam már, készítettem virslisalátát, bundás virslit, virslis lángost és még sok mást is.
Végre megérkezett hozzám is a 2012-es Erdélyi Konyha Kalendárium (amibe lapul 1,2 receptem:) és kedvemre lapozgathatom. Az elsõ amit elkészítettem belõle, ez a csõben sült virsli volt. És nem csalódtam! Tudnak valamit ezek az erdélyi konyhatündérek:) (Még akkor is, ha a csõben sütés nem erdélyi találmány)
Hozzávalók:
8 virsli
10 dkg vaj
1 ek liszt
1 tojássárga ...