Csípõs-zöldséges kékkagyló leves

2013-02-18

sponsored links

Csípõs zöldséges kékkagyló leves Hozzávalók 4 személyre: 2 kg kékkagyló, 1 fehér hagyma, 2 cikk fokhagyma, 10 dkg sárgarépa, 50 g zellerszár, 300 g hámozott, darabolt paradicsom, 150 g cukkini, 150 g kaliforniai paprika, 100 ml száraz fehérbor, 1 csípõspaprika, 1 ágacska rozmaring, egy kis csokor petrezselyemzöld, extraszûz olívaolaj, só, frissen õrölt feketebors A kékkagylókat megtisztítjuk: a héjak illesztésébõl kilógó rostos szálat, az ún. Byssos fonalat egy határozott mozdulattal kihúzzuk, ...

Folytats a blogon ... tarkabarkablog.hu/blog/2013/02/18/csi...

sponsored links

Keres?s