Csípõs, ropogós csirkeszárnyak
sponsored links
Igazából nem akartam én ezt az ebédet túlbonyolítani, de a cole slaw mindenképpen a KFC-s, amerikaias ízvilág felé terelt. Az olajban sütést azonban mindenképpen szerettem volna elkerülni. Sokat hallottam már a sütõben készült rántott húsokról, de nekem ott most a krumpli készült. Viszont a morzsás lazac kiváló bundája azt sugallta nekem, hogy talán a párolóserpenyõmben is menni fog a dolog. Nos, igen is, meg nem is. Továbbra is fenntartom, hogy az ötlet jó, de a technológián még csiszolni kell. Az ízekkel semmi gond nem volt, sõt! De a kinézet, khm... Tudjátok, chokitó :)
Csirke szárnyakat és bõrüktõl megfosztott combokat
sóval, borssal, fokhagyma granulátummal, örölt rozmaringgal és cayanne borssal ízesített
joghurtba pácoltam, majd
zsemlemorzsa és összetört ...