Csípõs babsaláta

2018-04-07

sponsored links


Hozzávalók:  30 dkg babkonzerv, 1 db vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, kevés olaj, 1 dl tejföl, 2 evõkanál házi csípõs paradicsomszósz, fûszerek: chili paprika, só, õrölt bors, majoránna,
?
Elkészítése: 2 evõkanál olajon megdinszteltem az apróra vágott vöröshagymát a fokhagymával együtt. Babot szûrõkanálba öntöttem majd leöblítettem és ráöntöttem a hagymára  egészen kevés vizet tettem hozzá és a fûszerezés után  kicsit  fõztem majd  a tejfölt hozzátettem  forrt egyet és más készen is volt. Volt még az ünnepi  sonkából és fõtt tojás volt mellé!
Jó étvágyat!

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2018/04/...

sponsored links

Keres?s