Császárszalonnába göngyölt gombás fasírtkoszorú

2011-05-31

sponsored links


Néha van úgy, hogy hirtelen a "semmibõl" kell összedobni valami finomat és laktatósat - mondjuk számomra elég kemény "edzést" jelentett erre az "aranykorszak", amikor hosszas sorállások árán lehetett hozzájutni félkilónyi húshoz. Most viszont egyszerûen az volt a helyzet, hogy egy hét végén addig jöttem-mentem egyik rendezvényrõl a másikra, míg elmaradt a bevásárlás, ráadásul nagyon sürgetett az idõ is, hogy még a vonat indulása elõtt összehozzak valami finomat az idegen városban tanuló lányomnak. A hûtõben volt kb. 20 dekányi darálthúsom, amibõl eredetileg húsgombócot akartam készíteni csorbához, azonban a leves ötletét elvetettem a zöldségpucolás miatt. Pillanatig mérlegeltem, mit érdemes készíteni ennyi húsból, aztán úgy döntöttem, fasírt lesz belõle, úgy, hogy felpótolom egy kis tavalyi fagyasztott cserepes gerebengombával. Aztán mivel arra sem volt idõ, hogy...

Folytats a blogon ... fakanalforgato.blogspot.com/2011/05/c...

sponsored links

Keres?s