Csupa csoki ---az elsõ braunim
sponsored links
Már régóta gondolkodok rajta, hogy ki kéne próbálni. Most eljött az ideje. Na de milyen a jó brauni?
Kicsit kutakodtam receptek után: valaki szerint az a" jó ha belül lágyabb, ragadós állagú , kívül ropogós, mások szerint a piskóta állagú az igazi. Tegyünk bele sok diót-vagy keveset. Öntsük le tejszínes cuccal , így az igazi...." Ja és a recept nagyon egyszerû , kezdõknek is ajánljuk írják , csak amikor a " hogyan süssük " részhez érek jönnek az eltérések: " csak ennyi fokon, ennyi ideig, tovább semmi szín alatt sem , úgy nem jó" vagy " ha beleszúrod a fogpiszkálót még ragadjon a tészta", mások szerint ha nem ragad akkor jó.
Szóval sorolhatnám.
Arra a megállapításra jutottam, hogy ahány ház annyi szokás, így nincs mit tenni a sajátomat kell kitalálni. Mivel nem vagyok édesszájú így alap , hogy kevesebb cukrot használok. A ragacsos verzió nem az én világom , így marad a piskóta vonal, na de ne legyen nagyon száraz sem.
Tehát itt az elsõ kísérlet : ...