Csuka tûzdelve

2011-11-30

sponsored links


Hozzávalók:
2 db. csuka, 5-6 cikk fokhagyma, szeletelt bacon vagy szalonna, só;
a díszítéshez: citrom, rozmaring, petrezselyem, esetleg bazsalikom
Elkészítése: 
Elsõ lépésként meg kell tisztítani a konyhára szánt halat. A csuka hátát-oldalát vagdossuk be. A bemetszéseket tetszõleges sûrûséggel alakíthatjuk ki. Ha fûszeresebb halételt szeretnénk készíteni, akkor sûrûbben, ujjnyi részeket kihagyva is bevagdoshatjuk, úgy a só is gyorsabban átjárja a halhúst, és némileg a sütési idõ is rövidül. A bemetszéseket tetszõleges sûrûséggel alakíthatjuk ki, de figyeljünk arra, hogy ez nem irdalás (a süllõnél teljesen felesleges is lenne)! Ha fûszeresebb halételt szeretnénk készíteni, akkor sûrûbben, ujjnyi részeket kihagyva is bevagdoshatjuk, úgy a só is gyorsabban átjárja a halhúst, és némileg a sütési idõ is rövidül. A bemetszésekbe ...

Folytats a blogon ... sussunk-fozzunk-valamit.blogspot.com/...

sponsored links

Keres?s