Csontos marharostélyos (rib-eye) steak kecskesajttal töltött grillezett gombafejek és paradicsomok, uborkaöntetes galambbegysalátával

2012-06-07

sponsored links


Minden foodie kedvenc hentestõl Gál "hentesutánzat" Józsitól jutottam hozzá egy szép termetes rostélyoshoz, rajta a bordacsontokkal. Elõször egyben akartam megsütni, de végül meggondoltam magam, és a csontok mentén felszeleteltem és így kaptam három 70-80 dekás, bõ háromujjnyi vastag szeletet, amivel azért már lehet mit kezdeni a konyhában vagy a grillsütõnél.
Ezek közül az egyik szeletet sütöttem meg egyszerûen, minden sallang nélkül, hogy a hús markáns íze domináljon leginkább. Inkább a köretben engedtem el a fantáziámat és variáltam meg kissé, hogy ízekben a fogás, egészében minél gazdagabb és ...

Folytats a blogon ... tomakonyha.blogspot.com/2012/06/csont...

sponsored links

Keres?s