Csokoládés tej szirupból
sponsored links
A hûtõbe új állandó lakosnak kell helyet biztosítani, A csokoládé szirup lesz az új lakó. Nagyszerû találmány. Remek alapként tekintsetek rá, és szabjátok hangulatra, személyre vagy alkalomra.
Lehet bele alkoholokat önteni, narancs, kávé, mandula likõrt, lehet üvegben ajándékba adni, lehet öntetnek használni, vagy palacsintába kenni. Eredetileg azért készítettem, mert a kisdedek a kakaót inkább hidegen szeretik mint melegen, vagy ha meleg, akkor legyen inkább forrócsoki. Ezt a hideg változathoz gondoltam mert könnyen oldódik a tejben, nem lesz csomós, nem marad cukor a pohár alján, és roppant praktikus úgy általában.
Az állagával klasszul lehet játszani, egyszerûen azzal, hogy mennyi ideig forraljuk. Minél tovább., nyilvánvalóan annál több vizet veszít, és annál sûrûbb lesz. Ez akkor fontos, ha nem csak csokis tej készül belõle.
(Ezt a képet a magamnak játszottam)
Hozzávalók:
120g barna nádcukor
120g cukor
120g kakaó ...