Csokoládés szelet kókusz cukor sziruppal és kókusz krémmel

2011-12-28

sponsored links



Nemrég egy új beszállító partnerrel találkoztunk, akiknél a szakmai megbeszélésen túl hamar kiderült, hogy szenvedélyesen kutatják az új, lehetõleg természetesebb és egészségesebb lehetõségeket a mindennapi életben, legyen szó a tisztálkodásról, a környezetünk megóvásáról, vagy az étkezésrõl.
Ami különösen megérintett minket az a szeretet és elkötelezettség, ahogyan a szenvedélyüknek (nevezzük munkájuknak) hódolnak, ahogyan választják, szûrik a saját partnereiket, legyen beszállító, vagy megrendelõ és ahogyan minderrõl mesélnek. Már hallgatni és figyelni is érdekes, biztosan lehet tanulni néhány új információt, vagy valamilyen érdekességet...

Mivel a házaspár hölgy tagja is lelkes Fõzõtündér, a gyors receptcsere is beindult és a rengeteg élményen túl néhány -általuk forgalmazott- újdonsággal is gazdagabbak lettünk, kaptunk kipróbálásra, tesztelésre kókusz virág szirupból készült cukrot, kókusz vizet és krémet. Alig vártam, hogy kipróbálhassam, különösen a kókusz cukrot, abban azonban biztos voltam, hogy a varázslatos karamelles-törökméz íze miatt szirupként is tálalnom kell. Innen már könnyû volt a döntés :-)

Mi is az a kókusz cukor? Fehérítetlen, finomítatlan, gluténmentes, lassan felszívódó, alacsony glikémiás indexû (35), kókuszvirág nektárból készült természetes édesítõ. A kókusz pálma bontatlan virágaiból ...

Folytats a blogon ... receptmuves.blogspot.com/2011/12/csok...

sponsored links

Keres?s