Csokoládés-málnás Pavlova-torta

2011-12-16

sponsored links


Sok Pavlovát kipróbáltam, de én Nigelláéra esküszöm. Pont olyan, amilyennek lennie kell. Kívül roppanós, belül még nyúlós, lehetetlen elrontani. És egy kis ötlettel ünnepivé tehetjük, vagyis akár mehet a karácsonyi asztalra:-)
A recept:

Hozzávalók
A csokoládés habcsókalaphoz: 3 tojásfehérje, 150 g kristálycukor, 2 ek. kakópor, 1 tk. balzsamecet és 25 g étcsokoládé finomra aprítva
A tetejére: 1/2 liter habtejszín, 1/2 kg málna, 3 ek. durvára reszelt étcsokoládé

Melegítsük elõ a sütõt 180 fokra és béleljünk ki egy tepsit sütõpapírral.
Verjük fel a tojásfehérjéket, míg lágy csúcsokat nem kapunk, majd kanalanként adagoljuk hozzá a cukrot. Ettõl szép ...

Folytats a blogon ... bakeann.blogspot.com/2011/12/csokolad...

sponsored links

Keres?s