Csokoládés-morzsás meggyes sütemény

2012-07-15

sponsored links


Az utolsó adag friss meggybõl készült ez a sütemény, vége a meggyszezonnak. Nagyon jó választás volt a süti, most készült elõször, de gyakran fogom sütni, mivel nagyon finom. A tésztájában lévõ étcsoki miatt nem túl édes, nagyon kellemes íze van. Gyümölcsös, felül ropogós morzsatésztás, finom. Sok sikert hozzá! (A receptet a Príma Konyha magazin tavaly júliusi számában találtam.)

Hozzávalók:
a morzsás tésztához:
  • 15 dkg finomliszt
  • 5 dkg étkezési keményítõ
  • 10 dkg õrölt mogyoró
  • 15 dkg kristálycukor
  • 1 kávéskanál õrölt fahéj
  • 15 dkg Rama margarin
a töltelékhez:
  • 80 dkg meggy ...

Folytats a blogon ... hankka.blogspot.com/2012/07/csokolade...

sponsored links

Keres?s